A fazenda ao vivo multicanal

З якого матеріалу може бути зроблене полотно гамаку?

Мішковина. Гамак з даного матеріалу не підходить для використання дітьми, адже мішковина має грубу текстуру.

Поліестер. Ідеальний варіант для гамака, що буде використовуватися на відкритому повітрі.

Бавовна. Природний матеріал, гамаки з якого довго служать, приємні до тіла та оптимальні для використання у приміщеннях.

Нейлон. Синтетичний матеріал, який також називаються «парашутний шовк». Гамаки з нього найчастіше використовуються в ігрових зонах ТЦ, ресторанів і т.д.

Види гамаків залежності від конструкції:

Підвісні – найбільш поширений тип гамака, що складається з полотна та елементів кріплення до опори. При цьому опора може бути абсолютно різною (стовбури дерев, стовпи, стіни), а полотно може мати або не мати поперечних планок.

Каркасні – більш дорогий варіант гамаків, що відразу має опору (бамбукову або дерев’яну) та може бути розміщений в будь-якому зручному місці, що має рівну поверхню.

A fazenda ao vivo multicanal

Яким може бути кріплення у гамаків?

Алюмінієвим – міцний варіант кріплення. Проте гамаки з ним підходять для використання тільки в гарно затемненому місці чи будинку, оскільки це кріплення швидко нагрівається на сонці.

Дерев’яним - еко варіант, що не шкодить природі. Але таке кріплення повинно бути гарно обробленим, щоб мати стійкість до шкідливої дії зовнішніх чинників.

A fazenda ao vivo multicanal

Товар

A fazenda ao vivo multicanal

«Комфорт»

Гамак, що має захист від настирливих комах у вигляді знімної москітної сітки, просоченої безпечним репелентним засобом. Виріб має велику площу та витримує вагу до 150 кг.

A fazenda ao vivo multicanal

«Хенді»

Гамак, виготовлений з бавовни, що розрахований для 2х людей. Йде в комплекті з чохлом для транспортування, має розмір 230 см (без урахування довжини мотузок) та витримує вагу до 200 кг.

A fazenda ao vivo multicanal

"Релакс"

Гамак у вигляді крісла, що виготовлений з природних матеріалів та підходить для розміщення як на вулиці, так і вдома. Виріб м’який завдяки спіненому набиванню чохла та витримує вагу до 120 кг.

Контакти

г. Сіверськвул. Китова, 22

Зворотній зв'язок

Про нас

Гамаки - давно звичні для всіх елементи побуту.

Їх можна зустріти в різноманітних місцях - на дачах, пляжах, зонах відпочинку та будинках.

Вони можуть бути різними, але обов’язково мають бути комфортними. Саме такі гамаки представлені в нашому магазині.

При цьому вся наша продукція від відомих, перевірених часом виробників, а ціни на неї низькі.

До того ж в нашому каталозі немає випадкових гамаків - там знаходяться лише ті, що відповідають побажанням наших покупців.